Winkel

/Winkel
Winkel2017-12-19T11:27:42+00:00

Kom gezellig naar onze winkel!

In de winkel zijn wol & katoen, hobbyboeken en fournituren, zoals garen, ritsen, knopen, lint, band, kant en dergelijke verkrijgbaar. Hiervoor kun je vijf dagen per week gedurende de aangegeven openingstijden terecht. Ook voor accessoires en leuke cadeautjes ben je aan het juiste adres.

Wol & katoen

Wol & katoen is er zeer veel kwaliteiten en kleuren. In de winkel kun je een keuze maken uit een breed assortiment, naar je eigen smaak en voor het doel waarvoor je het wilt gebruiken. Wol en katoen van bekende merken als Cathania, Durable, Schachenmayer, Phildar en Scheepjes vind je scherp geprijsd bij ZigZag. Ook garens met o.a. alpaca, cashmere, merino, mohair en zijde zijn in voorraad in vele varianten. Je bent van harte welkom voor deskundig advies en kies je favoriete kwaliteit en kleur!

Fournituren en accessoires

In de winkel zijn accessoires en fournituren, zoals garen, ritsen, knopen, scharen, lint, band, kant, leuke applicaties en dergelijke verkrijgbaar. Alle soorten naalden die je nodig hebt voor breien en haken. Natuurlijk zijn er brei- en haaknaalden, verkrijgbaar in vele naalddikten en materialen, maar ook wolnaalden, borduurnaalden en stopnaalden. Nieuw zijn de ergonomische haaknaalden.

Boeken

Voor leuke ideeën en inspiratie kun je een keuze maken uit de vele hobbyboeken boordevol inspiratie, patronen en tips. Heerlijk om doorheen te bladeren, thuis op de bank. Er zijn vooral boeken voor breien en haken, maar ook voor andere creatieve bezigheden. Ook heel leuk om cadeau te doen.

Naailes volwassenen 3

Naaicafe ZigZag Wol Katoen

Naaicafe ZigZag Fournituren

Naaicafe ZigZag Boeken